Taxatie

Gavia Antwerpen

Taxatie

TAXATIE VAN GOUD EN DIAMANTEN

De waarde van sieraden en juwelen kan slechts bepaald worden door ervaren schatters; rasechte vakspecialisten die steeds beroep doen op hun vakkennis.
Zeker bij juwelen is het belangrijk dat u vertrouwen hebt in de mensen die de waarde van uw antieke sieraden of oud goud bepalen. Bij Gavia kunt u ervan verzekerd zijn dat wij u altijd een correcte en eerlijke prijs bieden. Aarzel dus niet om onze medewerkers te contacteren voor een volledig vrijblijvende schatting.

VRIJBLIJVENDE TAXATIE

Misschien bent u niet onmiddellijk van plan om uw oud goud te verkopen, maar bent u wel benieuwd naar de reële waarde ervan. In het geval van erfenissen, testament of schenkingen kan het zelfs noodzakelijk zijn dat u weet over welke schatten u echt beschikt. Ook hiervoor kunt u volledig vrijblijvend alleen laten schatten, ook zonder dat u meteen wilt verkopen. Mocht u toch willen verkopen, dan bent u bij ons uiteraard van harte welkom. Gavia heeft ruim veertig jaar ervaring en vakmanschap. Het lijdt geen twijfel dat u bij Gavia de beste experts aantreft. Zij zijn allen opgeleid bij het IGI (International Gemological Institute), waardoor zij ook over de juiste kennis beschikken om diamanten te taxeren.

DE BESTE PRIJS VOOR UW JUWELEN

Indien u de exacte waarde van uw goud of juwelen wilt laten bepalen, zullen onze experts rekening moeten houden met verschillende factoren. Vooral de legering en het aantal karaat zullen een grote rol spelen bij het bepalen van de waarde. Hoe meer karaat, hoe hoger de prijs.
Voor diamant is het noodzakelijk om te kijken naar de vier C’s: color, carat, cut, clarity. Dat zijn de allerbelangrijkste factoren om de exacte waarde te kunnen bepalen. Deze procedure zal dan ook strikt gevolgd worden.
Dus indien u uw sieraden wil verkopen, kunt u erop rekenen dat bij Gavia alles eerlijk zal verlopen en dat u ervan verzekerd kunt zijn dat u de juiste prijs conform de huidige marktwaarde zult ontvangen.
Kom dus gerust vrijblijvend langs om een beroep te doen op één van onze vele diensten.

Adres

  • Vestingstraat 57
  • 2018 ANTWERPEN
  • België

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Doorgaans van
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 16:00
Vandaag
GESLOTEN
Vandaag
10:00 - 18:00
Voor alle overige openingstijden
klikt u hier.
Alle rechten voorbehouden © , Gavia.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.
Website beheer en onderhoud - LinQxx