Reparatie

Gavia Antwerpen

Reparatie

REPARATIE VAN JUWELEN IN ANTWERPEN

Een team van vakmensen staat graag voor u klaar in ons eigen atelier. U kunt bij ons terecht voor alle soorten reparaties, maar ook voor het vergroten of verkleinen van uw sieraden. Wij begeleiden u eveneens bij het ontwerpen van een nieuw juweel alsook voor de verwerking van uw oud goud tot een nieuw sieraad voor uzelf. Zaken zoals rodiëren, polieren en graveren gebeuren gewoon terwijl u wacht. Zo’n behandeling duurt vaker niet meer dan een half uurtje en zo hoeft u niet een tweede keer terug te komen om uw juweel af te halen.

LAAT UW JUWELEN REPAREREN BIJ GAVIA

Vaak zijn juwelen unieke exemplaren. Hun materiële waarde kan hoog zijn, maar hun emotionele waarde is vaak onbetaalbaar.
Het is dan ook bijzonder triest wanneer om welke reden dan ook een juweel schade oploopt en u het daardoor niet meer kan dragen. Maar ook hiervoor kunt u terecht bij ons team deskundigen die uw sieraad ongetwijfeld kunnen herstellen. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij Gavia.

UW SIERADEN REPAREREN:
DE MOGELIJKHEDEN

Onze reparatiedienst beschikt over een scala aan herstellingen. Ook andere zaken kunt u bij ons laten uitvoeren, zoals het vergroten of verkleinen van een ring, een kettinkje laten verlengen of inkorten of iets laten graveren in een bestaand juweel.
Elk sieraad dat schade heeft opgelopen, kan hoogstwaarschijnlijk hersteld worden. Het is zeker een vraag waard op welke manier dit het beste kan worden opgelost. Onze medewerkers staan graag tot uw beschikking. Zelfs een steentje of diamantje dat ontbreekt is voor hen een uitdaging om het juweel zodanig te herstellen dat het opnieuw zijn originele uiterlijk heeft. Ook als een juweel door slijtage een andere vorm heeft gekregen, kunnen wij het wel in de oorspronkelijke vorm terugbrengen. Dus mocht u vragen hebben of twijfelen of iets nog verholpen kan worden, loop gerust even binnen bij Gavia. Wij denken dat u opgelucht weer naar buiten gaat als blijkt dat de schade toch nog hersteld kan worden.

DE SERVICE VAN GAVIA

Wij beschikken over een eigen hersteldienst in ons atelier. Er hoeft dus niets opgestuurd of opgehaald te worden, wat uiteraard tijd scheelt. Des te sneller kunt u uw juweel weer dragen. Wij kunnen veel zaken uitvoeren terwijl u wacht. De service die Gavia u biedt is uniek in Antwerpen en omstreken. Wij staan graag klaar om u te helpen voor meer informatie, of stap gewoon eens binnen bij Gavia.

Anderen bekeken ook

Adres

  • Vestingstraat 57
  • 2018 ANTWERPEN
  • België

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Doorgaans van
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 16:00
Vandaag
GESLOTEN
Vandaag
10:00 - 18:00
Voor alle overige openingstijden
klikt u hier.
Alle rechten voorbehouden © , Gavia.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.
Website beheer en onderhoud - LinQxx