Inkoop

Gavia Antwerpen

Inkoop

DE INKOOP VAN OUD GOUD

Misschien bent u rijker dan u denkt, want juwelen, gouden ringen of munten kunnen tegenwoordig van onschatbare waarde zijn, goud behoudt immers zijn waarde. Om de exacte waarde te bepalen, kunt u terecht bij onze specialisten die de schattingen uitvoeren voor de inkoop van oud goud. Al vele jaren berusten wij op onze ervaring en onze kennis. Gavia zal u altijd een eerlijke prijs bieden.

WAT VOOR GOUD KOPEN WIJ IN?

Bij ons kunt u voor al uw goud, sieraden of uurwerken terecht. Zelfs al is het geen puur goud maar een legering, dan hebben wij alsnog interesse om uw goud in te kopen.
Op die manier kan het zo mogelijk verwerkt worden in andere oude of nieuwe sieraden. Wij aanvaarden nagenoeg het complete gamma. Zelfs antieke juwelen die u wilt verkopen of oude uurwerken en merkhorloges. Ook diamanten maken deel uit van ons vakgebied. Al het goud van 8 tot 22 karaat is voor ons bijzonder en waardevol. Of het nu in de vorm is van een juweel of van een puur klompje, dat maakt voor ons geen verschil. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij u een scherpe prijs bieden en dat ons voorstel degelijk en eerlijk zal zijn. Dus voor al uw unieke stukken is er slechts één adres: Gavia.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Aarzel niet om uw waardevolle goud volledig vrijblijvend bij ons te laten schatten.
Een afspraak maken is zelfs niet nodig, dus u kunt kiezen welk tijdstip u het beste uitkomt. De schatting van uw juwelen vindt plaats door één van onze experts. Hij houdt te allen tijde rekening met de staat waarin het goud zich bevindt en met de samenstelling ervan. Daarna bepaalt hij de prijs die wij steeds baseren op de actuele marktprijs van het goud.
Op het moment dat u en onze expert tot een overeenstemming zijn gekomen, betalen wij u de waarde van uw goud uit in contant geld. Indien u meer informatie wenst of andere vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met Gavia, of kom vrijblijvend langs op onze locatie aan de Vestingstraat 57 in Antwerpen.
INKOOP EN VERKOOP VAN GOUD - ANTWERPEN
INKOOP EN VERKOOP VAN GOUD - ANTWERPEN
INKOOP EN VERKOOP VAN GOUD - ANTWERPEN

Adres

  • Vestingstraat 57
  • 2018 ANTWERPEN
  • België

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Doorgaans van
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 16:00
Vandaag
GESLOTEN
Vandaag
10:00 - 18:00
Voor alle overige openingstijden
klikt u hier.
Alle rechten voorbehouden © , Gavia.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.
Website beheer en onderhoud - LinQxx