Gavia

In- en verkoop van Goud en Diamanten

Welkom bij Gavia

Inkoop en verkoop van goud - Antwerpen

Heeft u nog sieraden, oude munten of ander waardevol materiaal van goud en denkt u erover om dit te verkopen? Dan kiest u een uitstekend moment. De goudprijs is immers hoger dan ooit! Wij heten u dan ook van harte welkom bij Gavia in Antwerpen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het inkopen van oud goud.
U krijgt bij ons gegarandeerd een eerlijke prijs want wij volgen de actuele goudkoers op de voet! En wij betalen de actuele prijs meteen contant aan u uit.

Nieuwe en tweedehands sieraden

Bent u op zoek naar unieke sieraden zoals (antieke) horloges, ringen, kettingen en oorbellen? Zoekt u een origineel cadeau voor uw lief of een bijzonder of apart juweel? U zult uw ogen uitkijken bij onze bijzondere collectie nieuwe en tweedehands sieraden. Deze worden door ons voor een scherpe prijs verkocht en met de allerbeste service en persoonlijke aandacht. Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij zijn u graag van dienst. Als u echt een uniek sieraad zoekt mét een geschiedenis of bijzonder verleden, dan is Gavia de aangewezen plek in Antwerpen om dat te vinden. Ook kunt u uw eigen sieraad laten ontwerpen, waarbij onze vakmensen u graag adviseren.

Reparaties van sieraden in eigen atelier

Is een van uw kostbare sieraden beschadigd en wilt u dit laten repareren of schoonmaken? In ons eigen atelier in Antwerpen gaan wij uiterst zorgvuldig met uw kostbare erfgoed om. Het is immers zonde wanneer u een mooi juweel niet meer kunt dragen omdat het kapot is. Onze experts zijn uiterst bekwaam en hebben vele jaren ervaring in het juweliersvak. Dus ook voor reparaties van juwelen en sieraden staan zij voor u klaar.

Gratis taxatie van sieraden, juwelen, munten, diamanten

Bent u benieuwd hoeveel uw juwelen, zoals ringen, kettingen, munten, diamanten en oud goud waard is? Wij bieden u een uiterst betrouwbare en eerlijke taxatie en brengen daarvoor niets in rekening. Gratis taxatie dus! Onze taxateurs hebben alle kennis in huis om de waarde van uw kostbare sieraden te bepalen. Kom dan ook gerust eens langs voor een vrijblijvende taxatie. Het verplicht u tot niets.
  • Inkoop oud goud, gouden juwelen, sieraden en gouden munten
  • Verkoop nieuwe en tweedehands juwelen en sieraden
  • Gratis vrijblijvend taxatie van gouden juwelen, diamanten, munten, oud goud etc.
  • Reparaties van juwelen in eigen atelier
  • Uitstekende service, betrouwbaar en persoonlijke aandacht
Bent u dus op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame specialist in (oud) goud? Kom dan gerust een keer langs bij Gavia in Antwerpen of neem even contact met ons op. Wij staan u heel graag te woord en nemen alle tijd voor u.
INKOOP EN VERKOOP VAN GOUD - ANTWERPEN
INKOOP EN VERKOOP VAN GOUD - ANTWERPEN

Adres

  • Vestingstraat 57
  • 2018 ANTWERPEN
  • België

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Doorgaans van
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 18:00
Vandaag
10:00 - 16:00
Vandaag
GESLOTEN
Vandaag
10:00 - 18:00
Voor alle overige openingstijden
klikt u hier.
Alle rechten voorbehouden © , Gavia.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.
Website beheer en onderhoud - LinQxx